Ida: Uhm, eg veit ikkje kva originalnamnet Nigella gav det var, men på norsk har dei oversatt det til "Bjørnebærpai med sprøtt lokk" (oh so creative), berre at eg brukte bringebær i staden for, fordi eg synest det er dei beste bæra som finst. :D
Bærpai Birtestyle: 125 g mjølkefritt smør 100 g havregryn 70 g speltmjøl 1 ts kanel 75 g brunt sukker 400 g bringebær 2 ts maisstivelse 50 g vaniljesukker
Steikeomn på 200 grader. Smelt smøret i ein liten kjele, og bland havregryn, mjøl, kanel og brunt sukker i ei bolle. Fordel bringebæra i ei låg og vid eldfast form. Dryss maisstivelse og vaniljesukker over bæra og vend det lett inn. Rør det smelta smøret inn i havreblandinga og fordel ho over bæra med ei skjei. Steik paien i 25 minutt. Eg hadde litt soyamjølk i lag med det, men i originaloppskrifta (som er litt annleis) står det "server med is eller crème fraîche".
Nam. :D Laga te meg ein gong? :D
SvarSlettSyke ting du finne på og laga.. Blir nais når/hvis (?) du flytte te Bergen, så kan me laga masse fæncy stuff i lag?! xD
SvarSlettHilður: Yes, indeed. :D
SvarSlettAngela: Sjuke, faktisk? xD Oh yes, det vert gøy. :D Til Bergen skal eg uansett.
åj, nam! hva er det? hva kalles det, liksom?
SvarSlettMe 4 me?
SvarSlettIda: Uhm, eg veit ikkje kva originalnamnet Nigella gav det var, men på norsk har dei oversatt det til "Bjørnebærpai med sprøtt lokk" (oh so creative), berre at eg brukte bringebær i staden for, fordi eg synest det er dei beste bæra som finst. :D
SvarSlettSilje: You'll give me an offer I can't refuse?
Holy smokes, det så delikat ut. :D Yummmm. Kan du spise, eller lager du noen andre?
SvarSlettDen kunne eg faktisk ha sjølv. :) (Ved å bruke blant anna speltmjøl og mjølkefritt smør.)
SvarSlettkan du ikke skrive HVA det er du lager? for oss.. matamøber
SvarSlettHaha, awh. :P
SvarSlettBærpai Birtestyle:
125 g mjølkefritt smør
100 g havregryn
70 g speltmjøl
1 ts kanel
75 g brunt sukker
400 g bringebær
2 ts maisstivelse
50 g vaniljesukker
Steikeomn på 200 grader. Smelt smøret i ein liten kjele, og bland havregryn, mjøl, kanel og brunt sukker i ei bolle. Fordel bringebæra i ei låg og vid eldfast form. Dryss maisstivelse og vaniljesukker over bæra og vend det lett inn. Rør det smelta smøret inn i havreblandinga og fordel ho over bæra med ei skjei. Steik paien i 25 minutt. Eg hadde litt soyamjølk i lag med det, men i originaloppskrifta (som er litt annleis) står det "server med is eller crème fraîche".
Happy? :P
jepp 8)
SvarSlettNamnam.
SvarSlettKomme hit å lage mat til meg?