fredag 22. mars 2013

Den beste måten å ikkje sove på

(Vel, den nest beste.)

De skjøner det, kjære lesarar, at eg er avhengig. Har vore det så lenge eg kan hugse. Det finst så mange ulike typar og måtar å gjere det på. I senga, i stolen, på pulten, med nokon du kjenner...

Det finst så mange seriar!

No ser eg Sex and the City frå byrjinga (igjen), det er ungt og naivt og frustrerande og det er terapi for sjelen. Eg treng seriane mine, nokre til å inspirere meg, nokre til å informere, sjarmere, traumatisere og glede meg, nokre eg kan sjå på utan å måtte tenkje, dei fleste samtidig som eg speler kabal. Det er meir enn eit tidsfordriv, det er meir enn å halde seg oppdatert på kva som skjer i alle dei fiksjonelle universa som nokon har skapt og skaper dag etter dag, år etter år. Og når nokon lagar ein serie som er skikkeleg god så gjer det meg glad.

Det er ekte kjærleik.
14 kommentarer:

 1. Oi, jeg kjente igjen alle disse. Godt det ikke bare er meg som har sett en del på tv... ;) God påske, Birte :)

  SvarSlett
 2. Det er alt for mange fine seriar som har blitt lagd og så mange fine bilete du har med.

  Nå har eg nettopp blitt ferdig med å sjå Buffy (for første gong og eg er ganske treig) og den britiske serien Being Human.

  (Då eg ikkje hadde så mange vener var TVen min besteven)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Og takk. :)

   Det einaste eg har sett av Buffy er litt her og der på TV då eg var liten og det var nytt, Being Human har eg ikkje sett. Er ikkje heilt min type seriar.

   (<3)

   Slett
 3. Åh, TV-serier<3 Jeg har sett så mange men har så altfor mange igjen på listen min også^^ For mange serier og for lite tid. (Og...Gilmore Girls!! Elsk..<3)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kjenner meg igjen i det! (Superduperelsk! Vert aldri lei av den serien. <3)

   Slett
 4. Hihi, jeg føler jeg har så usjarmerende tv-smak i forhold. Bra, men usjarmerende. :P Dexter, Breaking Bad, Game of Thrones og The Walking Dead. Vold og død med andre ord xD

  Har et aldri så lite guilty pleasure-forhold til Sex and the City da. Eller... ikke så mye guilty egentlig. Steve og Miranda <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha. xD Dexter ser eg òg på, då, og eg har sett sesong 1 av Game of Thrones, men det var ikkje heilt for meg.

   Awh, ja, dei er fine! Og Mr. Big og Aleksandr, mrrrr.

   Slett
 5. Ønskepost: tips om bra seriar.

  SvarSlett
 6. Jaaa, serier! Kjente igjen veldig mange her. Akkurat nå ser jeg på 'go on' og 'game of thrones', og 'doctor who'! Litt skummelt å tenke på alle timene som går til å stirre på skjermen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg ser på veldig mykje, men fordi seriane genuint hjelper meg og gjer at eg kan sleppe å tenkje så mykje for ei stund og føle meg betre, så synest eg det er verdt det. Og så kan eg slutte eller ta pausar når eg vil.

   Slett