lørdag 24. september 2011

Slikt som gjer godt

♥ når kassedama på Spar sit og kikkar i Dagbladet du skal kjøpe før ho unnskuldar seg og seier at ho var berre så spent på vêrmeldinga for dei neste dagane

♥ å lytte til ei Tom Waits-speleliste laga av ei slik nydeleg ei (men du må gjenskape ho i iTunes fordi du bruker ikkje Spotify)

♥ å le høgt av Real Time with Bill Maher og Gerard Butler på The Late Late Show with Craig Ferguson

♥ å lese kva Knut Nærum har skrive i Dagbladet ("[S]kal jeg først bli ranet, vil jeg at det skal skje med mest mulig empati.")

♥ peparmyntete i firekronerskoppen frå Styvis Handleri

♥ linsesuppe til middag

♥ roser som framleis er i live

♥ skarp haustluft

♥ mørk himmel

♥ kaleidoskop

♥ skrivemaskinskrivne brev i voksforsegla konvoluttar som skal ut i verda

♥ tekstmeldingar frå Ane

♥ å kjenne hjartet hoppe av Facebookinnlegg (som gjer vondt òg, men litt godt er det jo)

11 kommentarer:

 1. Love you <3

  For meg er det:
  Levende lys
  Meldinger fra deg
  og vitenen om at jeg skal inn i en periode uten særlig mye godteri og fet mat framover. Magen min blir lykkelig, jeg kan nesten høre smileyfaces poppe innvendig.

  Og framtiden. Ikke så lenge til-framtid. Det er så godt.

  PS: Hvis Florence + the Machine kommer til Norge... konsert?

  SvarSlett
 2. Love you too. <3

  Awh, ja, det var eit godt punkt! (Du er herved lagt til lista.) Skulle gjerne tent lys, men får litt angst av overfølsam brannalarm. Har som plan å ikkje utløyse han så lenge eg bur her og so far so good...
  Glad magen vert lukkeleg. :)

  Definitivt konsert! Kanskje ho skal ha ny turné til neste år or something etter CDen har kome ut og ho har fått litt fri, feira jul og slikt? Ho har jo turnert USA i heile vår/sommar, basically.

  SvarSlett
 3. Ahw, me too! Brannalarm i et bygg. Ser for meg skrekkscenarioer der jeg dusjer og må løpe ut uten håndkle også videre. Men jeg vet ikke om det er så "fancy" her. Første stedet jeg bodde var røykvarselen koblet til alarmen. Gosh. Nightmare! Dette er forøvrig første gang jeg tenner lys i leiligheta.

  Ja. Me too.

  Ja, jeg har sjekket nettsiden hennes, og det står ingenting om kommende konserter. Er ganske forståelig om hun vil ha fri, nytt album og konserter. Artister og band generelt er helter. Skuespillere også. Livet deres består mest av resing. Som ingen tenker over, not really.

  SvarSlett
 4. Dette er ein SiB-bolig og alarmen vert utløyst i tide og utide og det er ALLTID nokon som har brent maten sin, men brannvesenet kjem og politiet kjem og det er like gøy kvar gong. Eg har hatt tente lys her, då, det går jo fint, får berre litt angst.

  Ja, det er veldig forståeleg, stakkars jente. Same med Lykke Li, ho har jo nesten ikkje hatt sommarferie, og ho er framleis on tour! Nei, I know, eg likte kva Helen skreiv om det i biografien sin (det gjaldt mest om prisutdelingar og slikt, men det går litt i det same).

  SvarSlett
 5. Gerard Butler hos Craig??!!! (Det må eg sjå. Skulle ønske at eg hadde eit nett kor eg kunne følgje med på kven som var gjester hjå han)

  Fine ting på lista di <3

  Eg likar å få brev og postkort, det er koseleg å få brev av ei som har eit nammn som startar på "B" og sluttar på "irte" :D

  SvarSlett
 6. Awh. <3 Overlevde voksforseglinga turen, forresten?

  SvarSlett
 7. //De er veldig agressive på legitimasjon her. Men er man over 18, er man jo ikke redd for det. Spansk og engelsk litteratur, tror det blir veldig spennende.

  SvarSlett
 8. kaleidoskop! fan 'a. hvor har jeg gjort av kaleidoskopet mitt? må finne det!

  SvarSlett
 9. Vaarloek: Kaleidoskop er magiske og vedunderlege. Håpar du finn det!

  SvarSlett