torsdag 10. mars 2011

Sjå kva som kom i posten!

Florence + the Machine er magisk. Florence Welch har eit eige univers med melodiar som får deg til å ville danse og skru opp volumet så høgt som mogleg, og tekstar du vil rope ut frå toppen av studentbustaden din. Og etter å ha henta ein fin pakke i posten kan eg tilbringe nokre augeblikk i dette fantastiske universet kvar dag:10 kommentarer:

 1. Boka har litt keisamt design på sidene (type Sjette Sans-design), men det eg elskar er at bakerst er det adresse- og notatsider, kart over heile verda, retningsnummer for alle moglege land, talomgjeringar (temperatur, vekt...) etc., eg er så glad i slikt. :)

  SvarSlett
 2. Ahw, jeg også! Det er som en liten skattekiste når man åpner boka og skal skrive navn og informasjon første gang, og kikke gjennom og skrive alt man kan skrive i forhold til når boka begynner. Bursdager og slike ting.

  SvarSlett
 3. Ja! :D Eg har ein annan årsplanleggjar som eg synest har mykje finare sidedesign og der har eg allereie skrive inn alle bursdagane og slikt, så eg tenkte at denne vert til slags "fri bruk", at datoane kanskje ikkje gjer så mykje, men at ho heller vert meir som ei vanleg notatbok.

  SvarSlett
 4. Ahw, så fint. Jeg har mange bøker jeg skriver i. Starter alltid på nye. Men har èn planlegger jeg også, fra TeNeues som er min favoritt.
  Love it!

  SvarSlett
 5. De skal jeg begynne å høre på.

  SvarSlett
 6. jeg vil også ha Florence-kalender. den var awesome!!

  SvarSlett
 7. Ja, han er fantastisk! :D Eg kjøpte gjennom nettbutikken på heimesida deira, dei hadde tilbod på kombinert pakke med kalender og årsplanleggjar sidan me hadde kome så pass langt ut i året.

  SvarSlett