onsdag 16. april 2008

Ta deg ei kongla,

sa Jon, and so I did. Om det noko gong har vore tvil: kongler smakar veldig tørt, og så var det litt jord på som øydela smaken litt, men that's okay. No har eg ete kongle.

Eg fekk tak i samfunnsfagboka, heldigvis, hadde vore rimeleg screwed utan den seeing as me skal ha prøve i fyrste timen i morgon. Og shish, test der ein får minuspoeng for feil svar, slik at ein kanskje kan ende opp med 3 i staden for 6, fordi testoppsettet er endra på? I'm scared!

Og så kjem armane mine til å likne på armane til ein sprøytenarkoman, fordi dama på Aksdal legesenter måtte stikke tre gonger før ho fekk godt nok tak i ei blodåre. Ho syntest visst synd på meg. Eg hadde det fint, eg, men det er ganske rart å kjenne ei nål verta flytta rundt på inni armen din, på leit etter blod. Det gjer ikkje så vondt, det er berre ukomfortabelt.

4 kommentarer:

 1. Hehe, kongler kan smaka fantastisk, då! :D

  Oh, blir spennande å sjå ka så skjer då. 

  Og ja, det va bra du rakk å henta boko! Hehe, grua meg sjukt te den prøven, hate fleirvalgsoppgåver...Gaah.. gjer det alltid så dårlig på di.

  Eg syns det e rart å sjå på når di tappe blodet inni, og fylle opp glass itte glass. Tenk kor møkje blod me har inni oss, liksom :o Eg vil bli bloddonor! Eg trenge kje all den røde guffen! :P

  SvarSlett
 2. Yeah, I guess. Var ei veldig lita ei, though, ikkje så spanande.

  Tja, vel, han drar tilbake etter to veker...

  Ja, I know! Tenk om eg ikkje hadde kome på det før eg sat på bussen på Flotmyr! Skummel, skummel, skummel test.

  Eg såg ikkje på, men eg høyrte sildringa ned i glasa, det var rart. Fire glas tok ho.

  SvarSlett
 3. OMG HVA SKJER??? Hvorfor har du ikke sagt at du har vært og tappet deg for blod hæhæhæhæ. VET DU JEG TROR JEG SKAL BEGYNNE Å STALKE DEG

  SvarSlett
 4. Uhm, vel, eg var hjå legen for å få resept på allergitablettar og ta blodprøve for å sjå om eg manglar noko.

  Eh, yeah, okay, good luck med å finne buss for å klare å stalke meg. :P

  SvarSlett