torsdag 8. mars 2012

Dagens ymse

This is my theory, that if you have to pay a woman for sex then you don't deserve it. Only artful seduction, kindness, generosity and love should earn you her favors. - James LiptonMannen på framsida av boka er Max Reinhardt, han og eg skal vere kjærastar dei neste dagane slik at bacheloroppgåva mi kjem i betre form.

I andre nyheiter så skal eg til London om åtte dagar. Programmet er eigentleg ganske fullpakka, men har de noko de synest eg bør få med meg? Eg skal vere der frå 16.-21.

10 kommentarer:

 1. Kos deg i London! Det er ein herleg by. Mannen du er kjærast med for tida, kjenner eg ikkje, men håper at tida du bruker saman med han hjelper på bacheloroppgåva. Lukke til. Klem frå meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :)
   Han var ein fancy teatermann frå Austerrike som levde frå 1873 til 1943. Stilig fyr.
   Klem tilbake

   Slett
 2. Du burde få med deg We Will Rock You!

  SvarSlett
 3. mummi butikken bør stå høyest på lista, så dra deg til covenent garden marked og hils på den hyggelige finske dama bak disken!

  sv: oi, spill! det viste jeg ikke at det var, så gøy!

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har det på lista etter Londoninnlegga dine. Takk for tips! :D

   sv: Det var kjempegøy! Fekk det i bursdags- eller julegåve medan eg gjekk på barneskulen.

   Slett
  2. også må du besøke masse veganresauranter, men det tenker jeg du alt har planlagt. og så mate ekorn i parken, som jeg ikke rakk. og hvis du er glad i film og kino, dra på imax kinoen. (og bestilt sete lengst bak, da ser man best, lover. den er ikke som en normal kinosal.)

   Slett
  3. Definitivt! Er så herleg å dra ein stad og kunne ete ute til ein grei penge utan å måtte spørje om kva retten inneheld etc.
   Eg elskar film og kino. <3

   Slett
  4. jaaa, det er så himmelskt! da må du dra på imax! vi så star wars, men den var ikke i imax format, så er vel kulest å se en som er i det. vi så avatar også, veldig bra. men er jo bare å google, de har jo nettside med program. kos deg masse! (send gjerne kort, hehe. kanskje du er flinkere til å beregne tid til sånn enn meg)

   Slett
  5. Awh, ja, så kan eg sitje i toppetasjen på Waterstones og drikke vin og skrive kort. Det verkar som ein god idé. :D
   Takk!

   Slett